Velkommen til Vejle Grundejerforening

Ordinær generalforsamling blev afholdt torsdag, den 15. marts 2018 kl. 18:00 hos Danske Bank, Kirkegade 21, 7100 Vejle.

Dagsorden i henhold til vedtægterne.
Kontakt kontoret for nærmere information om forløbet.

Efter generalforsamlingen var Danske Bank vært ved en lækker middagsret - SKIPPERLABSKOVS med tilbehør, en dessertkage, øl, vand og kaffe.

Næste kursus afholdes torsdag, den 12. april 2018 kl. 19:00-21:30 på Stiftsvej i Vejle med HTK-Køkkener som sponsor.
Emnet er persondataloven og hvidvaskloven,
Medlemmer vil i marts 2018 modtage indbydelse til kurset,
Se mere under menupunktet Service/Kurser samt i Magasinet Danske Udlejere.
Tilmelding kun på www.danskeudlejere.dk / de@danskeudlejere.dk.
15.03.2018: DER ER LUKKET FOR TILMELDING.

----------oooOooo----------

Vejle Grundejerforening blev stiftet i Vejle den 23. maj 1890 og har idag over 230 medlemmer.

Foreningen er tilsluttet Danske Udlejere, der blev stiftet i Aarhus i 1899, og som i dag har 27 tilsluttede medlemsforeninger med ca. 3500 udlejermedlemmer og 1500 parcelhusmedlemmer.

Foreningens formål er bl.a. at yde medlemmerne hjælp og vejledning med hensyn til lejerforhold samt via kursus- og anden informationsvirksomhed at orientere om aktuelle emner, der berører udlejere og andre grundejere.

Medlemmer kan gratis indlægge annoncer om ledige bolig- og erhvervslejemål på >>>> www.leje-portalen.dk <<<<.

Sitet er særdeles velbesøgt, det er en meget effektiv "markedsplads", og det er gratis for potentielle bolig- og erhvervslejere at besøge siden.

Medlemmer har også adgang til gratis at benytte de dokumenter, der stilles til rådighed under fanebladet "Formularer".

Kontakt eventuelt kontoret eller bestyrelsen for nærmere oplysninger eller se foreningens vedtægter.